Szanowni Państwo
Fundacja DODO życzy Państwu zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie.
Serdecznie dziękujemy za Państwa zaangażowanie w ochronę ginących gatunków zwierząt w mijającym roku. Wsparcie finansowe i zaangażowanie Wolontariuszy w pierwszym roku naszej działalności przynosi nadzieję, że razem uda nam się zmienić losy zwierząt!
Niech Nowy Rok przyniesie nam wszystkim siłę do dalszego działania. Wierzymy, że razem z Państwem uda nam się ocalić od zagłady laotańskiego szczura skalnego, saolę, żółwia wielkogłowego, kanczyla filipińskiego, świnię brodawkowatą, srokę jawajską, pingwina przylądkowego, manata afrykańskiego, oryksa szablorogiego …
Już w styczniu na spotkaniu Zoo na ratunek relacja z ekspedycji badawczej do Wietnamu zorganizowanej przez wrocławskie Zoo i Saola Working Group.
Najnowsze informacje znajdziecie Państwo zawsze na www.facebook.com/fundacjadodo/
Bardzo się cieszymy, że jesteście Państwo z nami. Prosimy o dalsze wsparcie i zapraszamy do wspólnego działania!