Dzięki Twojemu wsparciu pingwiny przylądkowe, pangoliny, lemury katta i inne zwierzaki otrzymają pomoc, leczenie i rehabilitację, by jak najszybciej wrócić do domu, do natury. Możesz mieć realny wpływ na to co dzieje się z naszą planetą.
Wystarczy, że w deklaracji podatkowej (PIT) wpiszesz nasz KRS: 0000623492.
CZYTAJ WIĘCEJ PRZEKAŻ 1% NA FUNDACJĘ DODO Podaruj 1% swojego podatku na ochronę zagrożonych gatunków w miejscu ich naturalnego występowania.
Wpłać 200 zł – lub więcej – aby otrzymać ręcznie wykonaną bransoletkę z gór Annamskich! Prosimy pomóż nam ratować dzikie, zagrożone wyginięciem, małopoznane gatunki zwierząt w Azji i Afryce – czyli w miejscach gdzie kłusownictwo i nielegalny handel osiągają niewyobrażalne rozmiary! CZYTAJ WIĘCEJ Bransoletka z gór Annamskich! Zrzutka - Fundacja Zoo Wrocław DODO - Ratujmy ginące gatunki zwierząt! WESPRZYJ ZRZUTKĘ

NASZE PROJEKTY

PRZEKAŻ DAROWIZNĘ

Wesprzyj naszą działalność ratowania ginących gatunków zwierząt!

Wszystkie darowizny przekazane na rzecz naszej Fundacji Zoo Wrocław DODO podlegają odpisowi od podstaw opodatkowania zgodnie z Ustawą o podatku dochodowym z dn. 12 listopada 2003 od dnia 1 stycznia 2004.

Kliknij PRZEKAŻ DAROWIZNĘ i wesprzyj Fundację DODO dowolną kwotą.

ŚLEDŹ NAS NA FACEBOOKU

DZIĘKUJEMY IM ZA WSPARCIE

Scroll Up
Koszyk Przedmiot został usunięty. Cofnij
  • No products in the cart.